Date advies

Dating blijft een gezonde bezigheid en waar het voorheen een afspraakje werd genoemd is het tegenwoordig date, online dating, blind daten en dating. Bij elk soort dating heb je een bepaalde tactiek nodig. Nu wilt dit niet zeggen dat je slinkse en sluwe trucjes moet leren, gekke timing technieken moet gebruiken of een arrogant typetje moet spelen maar je kan wel rekening houden met een aantal factoren om het tot een succesvol gesprek uit te laten lopen. Natuurlijk is de persoon die tegenover je zit ook deels verantwoordelijk voor de pret die jullie samen zullen beleven, maar houdt rekening met de onderstaande tips en je zult met meer zelfvertrouwen de date tegemoet komen.

Leer daten met advies

Ben je geboren met het talent een gesprek gaande te houden, zonder irritant te worden mensen bezig houden en weet jij je wel te redden in een online date met een onbekende? Dan is deze tip niet direct voor jou bedoelt. Maar natuurlijk, is een stuk extra informatie en ervaring altijd mooi meegenomen hoe getalenteerd je ook bent. Een gesprek begint natuurlijk met praten, maar waar praat je met een onbekende over? Begin je over je ex, problemen in je liefdesleven of ga je over je wilde stapverhalen vertellen? Nee, het is niet aan te raden om op een date te praten over een van deze dingen. Uiteraard als het gesprek in een verder stadium zit kun je hier en daar wat stukjes vertellen over je geleden gezien partners etc. Maar pas op, mensen interesseert het in het algemeen niet wat jij uitgespookt hebt met vorige partners.

Gespreksstof voor een date

Het gesprek wat je hebt met je date zal prettig en ongedwongen moeten zijn. Ook al valt het uiterlijk tegen, de eetgewoonte of kledingstijl die je niet aan staat. Een prettig en ongedwongen gesprek zal herinnerd worden als een leuke dag. Hierdoor ziet men eerder een herhaling terugkomen.