Relatieplanet

Relatie Planet

Relatieplanet is een van de marktleiders wat betreft online dating. Je merkt dit ook aan de vele reclames en marketingactiviteiten op radio en TV. Relatieplanet blijft groeien en streven dan ook naar perfectie. Een onderscheidende factor van Relatieplanet is dat je niet hoeft te beschikken over een dikke portemonnee om lid te zijn. Je kan snel , gemakkelijk en gratis een account aanmaken en kan op een later stadium full member worden. Relatieplanet.nl gratis membership heeft natuurlijke beperkingen t.o.v. Een Full membership. Zo kan je bij een full membership anonieme berichtjes sturen en onbeperkt interesse tonen in andere members die jouw potentiële partner zijn.

Datecom.nl raadt relatieplanet aan als je nog niet gewend bent aan het gehele online flirten of daten. Je kan hier op je gemak gebruik maken van hun diensten zonder dat je maandelijkse betalingen moet doen. Mocht je je gemakkelijk voelen bij deze website zul je al snel overgaan op Full membership om jouw droompartner te vinden.

Relatieplanet is niet voor website van het jaar gekozen, je bent dus hierom verzekerd van veiligheid en dat zij betrouwbaar om gaan met jouw gegevens.