Tips mannen

Tips bij het internet daten voor mannen

Ben je nieuw in de online dating wereld of ben je al zeer ervaren met dates en lukt het maar niet leuke vrouwen te strikken voor een gesprek? Laat je hoofd niet hangen en ga niet direct over met het vergroten van je zelfvertrouwen door alternatieve methoden als boeken, goeroe's of zelfs penisvergroting (ja echt!!!).Het kan goed zo zijn dat je jouw profiel onvindbaar hebt gemaakt waardoor je niet vindbaar bent voor potentiële partners. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al meerdere mails naar potentieel relatie materiaal hebt gestuurd. Maar nog steeds geen mail terug hebt gekregen. Je denkt misschien wel: “de vrouwen negeren mij”. Maar je zult in moeten zien, dat het afhankelijk is van het soort vrouw dat de vrouwen talloze mailtjes per dag krijgen. Dit maakt het mogelijk dat ze lang doen over een reactie die ze sturen naar jouw m.b.t. De mail die je naar hun bestuurd. Dit kan verschillende redenen hebben.

Geen reactie ontvangen?

Zo kan de mailbox vol zitten van het meisje waardoor het niet de tijd heeft gekregen jouw mail te bekijken. De eerste indruk die je hebt gegeven heeft geen goede indruk achter gelaten waardoor ze jouw mail direct heeft verwijderd. Hiernaast kan het voorkomen dat de mail die je hebt gestuurd naar haar om af te spreken of een gesprek via het internet ver te gaan nog niet eens ontvangen of net gelezen.

Stuur een persoonlijke email

Je zult de mail meer persoonlijk moeten maken. Dit doe je door goed naar het profiel van de vrouw te kijken en een mail opstellen die persoonlijk is gericht. Maak geen standaard mail die je naar talloze vrouwen klakkeloos mailt, hopend op een reactie. Dit valt waarschijnlijk al gauw tegen, je zult lang moeten wachten op een reactie van een van de vrouwen, tenminste als er überhaupt iemand denkt aan het sturen van een mailtje naar jouw toe. De verschillende vrouwen zullen vast talloze mailtjes per dag krijgen van allerlei mannen, hun hebben door het grote aantal mailtjes een radar opgericht waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen zien welke mail geautomatiseerd is gemaakt en welke persoonlijk is getypt en waar dus ook echt aandacht is besteedt aan het schrijven van de mail en het bekijken van haar profiel. Schrijf dus een persoonlijke mail, maak je profiel compleet met interesse opwekkende foto's en je zult al gauw zien dat je meer kans maakt op welke online dating site dan ook op een potentiële partner.