Tips en Trucs

Tips en trucs voor zowel mannen als vrouwen tijdens de eerste date

Ben je maar op één activiteit uit tijdens de online date en dat is scoren? Vanavond nog naar bed met de vrouw waarmee je een real-life date hebt? Je ego vergroot door middel van penisvergroting. Dan moet je jezelf afvragen of dating wel het juiste is voor jou. Ben je op zoek naar een one-night-stand waarmee je haar kunt kwetsen en haar vertrouwen zult schenden? Dan is online dating niks voor jou. Er zijn genoeg websites, die jou koppelen aan een vrouw die naar hetzelfde op zoek zijn als jij.

Geef een leuke complimentje

Zowel voor vrouwen als mannen is het een tip je gesprekspartner te complimenteren zo nu en dan. Het zit in het bloed van vrouwen complimentjes te willen. Nu zal je als man of vrouw niet teveel van deze complimenten moeten geven, want anders verdwijnt de kracht achter een simpel compliment. Blijf je door complimenteren zal het uiteindelijk vervelen. Complimenteer dus met mate en wacht het juiste moment af met het geven van een compliment. Mannen hebben de drang en de gewoonte te praten over hun wilde stapverhalen, vrouwen jachten en andere gekke toeren die zij hebben uitgehaald. Probeer dat de eerst date niet teveel naar voren te laten komen. Blijf natuurlijk wel je zelf, maar sommige details over hoe jij vrouwen heb gescoord of versierd interesseert een andere vrouw niet echt.

Tijdens een eerste date hier en daar een grapje resulteert in een prettig gesprek

Uiteraard kun je zelf beschamende momenten in je leven naar voren brengen om nu en dan een grapje te laten vallen. Dit geeft jouw zelf en de persoon tegenover jouw ammunitie om hier en daar een grapje over dat beschamende stuk te maken. Dit zal resulteren in een meer prettig en ongedwongen gesprek.