Second love

Ben jij toe aan iets anders in je huidige vaste relatie of wil je anderzijds misschien de mogelijkheden van een open relatie verkennen? Onschuldig flirten, daadwerkelijk daten of iemand met wie het direct klik. Interessant als de sleur in je relatie of dagelijkse bezigheden is geslopen en je iets nieuws wil ontdekken. Zoek jij contacten met anderen? Succes hebben op Second Love kan eenvoudig als je je profiel zo veel mogelijk in vult. Andere leden kunnen dan zo veel mogelijk informatie lezen over jou. Ook het up to date houden van je profiel draagt hieraan bij. Doe regelmatig een leuke post over wat je hebt meegemaakt.

Start het daten

Je hebt via Second Love een oogje op iemand en al een tijdje via de website een leuk contact. Je bent er zelfs helemaal klaar voor om af te spreken. Je kunt dan natuurlijk proberen om de ander te polsen voor een echte afspraak. De eerste date is spannend en de verwachtingen zijn hoog. Afspreken gaat het best op een openbare plek waar jullie je beiden goed bij voelen. Bevalt de date goed en ontstaat er als het ware een klik? Dan kunnen jullie natuurlijk beiden nadenken over een vervolgafspraak.  

Avontuurlijk op je date

Het daten kan beginnen en het zou ook nog eens fijn zijn om de klik die jullie hebben eens verder uit te diepen. Een avond in een restaurant kan heel eenvoudig gevuld worden met een lekkere maaltijd en veel gespreksstof. Gespreksstof kan gevonden worden in je persoonlijke verhaal hoe je op Second Love terecht bent gekomen. Daarnaast doen gemaakte reizen, vakanties, vrije tijd en werk het altijd goed. Laat zeker zien dat je interesse hebt in de ander door vragen te stellen. Als jij de andere persoon interessant vindt, gaat dit eigenlijk vanzelf.