Date met een man

Ben je op zoek naar de ridder op het witte paard of geloof je niet in de ware? Hoe je ook denkt over dit gezegde je hebt hoe dan ook een date met een man en je wilt hem verrassen tijdens en date om de ware 'ik' naar voren te halen. Zo lang je eerlijk bent geweest tijdens gesprekken op het internet, via de telefoon of Skype kan er niet veel fout gaan. Er zal een vonk overslaan of niet dit is, de vraag. Maar wat kun jij nou doen  om je zelf voor te bereiden voordat je op een date gaat met de man van je dromen?

Wat voor man is het en houdt hij van een drankje?

Mannen die van een drankje doen houden met hun vrienden, familie of kennissen kunnen het altijd apprecieerden als je hun favoriete drankje of snaperingen meeneemt. Je zult al gauw zien, dat ze hierover een grapje maken om de spanning weg te drukken. Dit breekt het ijs en een goed gesprek zal volgen omdat ieder op zijn gemak is.

Subtiele hints zoals zijn hand aanraken tijdens een date, kan dit?

Tijdens de date met een man ben je misschien gewend om lekker veel te praten, maar denk er aan dat jij ook interesse moet tonen aan de man. Dit zal hij waarderen en geef hem dan ook de kans om zijn verhaal te doen. Dit geeft je weer meer kans een stap verder te zetten, mocht hij dit doen omdat hij misschien wel afwacht tot jij hem een hint geeft. Subtiele hints of je interesse hebt in de betreffende man, kun je geven door zijn hand licht aan te raken of hem leuke complimentjes geven. 

Een stapje verder? Vergeet niet af en toe een stilte er tussen door te gooien

Toon interesse en stel interessante vragen en laat hem even nadenken over de vraag voordat je vraag anders formuleert of erover heen gaat praten omdat je bang bent voor een dodelijke stilte. Maar deze dodelijke stilte is een ultiem moment om erachter te komen of de date met de man succesvol is en of de man interesse heeft in jou.